Popradčan po strete s kamiónom za volantom zrejme skolaboval

18.04.2006 Poprad

Veľká Lomnica 18. apríla (TASR) - Na prvý pohľad nevinne vyzerajúca dopravná nehoda vo Veľkej Lomnici v okrese Poprad skončila nešťastne pre vyše 60-ročného ...
Veľká Lomnica 18. apríla (TASR) - Na prvý pohľad nevinne vyzerajúca dopravná nehoda vo Veľkej Lomnici v okrese Poprad skončila nešťastne pre vyše 60-ročného vodiča z Popradu, ktorý v súčasnosti bojuje o život v popradskej nemocnici.

Počas jazdy na ceste medzi Veľkou Lomnicou a Starou Lesnou v okrese Kežmarok sa dostal do stretu so zadnou časťou v protismere idúceho nákladného vozidla volvo, ktoré mu poškodilo ľavú prednú časť osobného auta Daewoo Espero. Keďže vodič kamióna nezastavil, muž za volantom osobného auta sa rozhodol, že ho dobehne.
Začal kamión prenasledovať a na ceste I/67 vo Veľkej Lomnici v smere na Poprad predbiehal dve nákladné autá, pričom daewoo zišlo z cesty, narazilo do násypu a železničnej signalizácie, odkiaľ ho odrazilo späť. Počas predbiehania muž za volantom zrejme skolaboval. Na mieste mu poskytli prvú pomoc záchranári, ktorí práve prechádzali okolo. Následne ho previezli sanitkou do nemocnice.
 

Vyberte región

mark